Wenkbrauwen tatoeëren, ofwel permanente make-up wenkbrauwen

Veel vrouwen hebben dunne of ongelijke wenkbrauwen. Het dagelijks intekenen is best een helse klus. Ook tijdens het zwemmen of na een dagje strand wil de make-up nog wel eens uitlopen. Veel mensen kiezen daarom voor permanente make-up (afgekort PMU). In de volksmond noemen we dit ook wel wenkbrauwen tatoeëren.
Toch is een wenkbrauw tattoo en wenkbrauw permanente make-up niet helemaal hetzelfde. Er zijn enkele verschillen:

wenkbrauwen tatoeëren

Permanente make-up wenkbrauwen

-het pigment of de inkt wordt op minimale diepte aangebracht

-2-3 jaar lang perfecte wenkbrauwen. Na deze periode zal de pigmentatie geleidelijk afnemen en bijgewerkt moeten worden.

 

Wenkbrauwen tatoeëren

-de inkt wordt diep in de huid aangebracht.

-levenslang blijvend resultaat en de kleur blijft zeer hard en intens.

Wenkbrauw tattoo of wenkbrauw permanente make-up, het gemak blijft!

Of u nu de term permanente make-up of wenkbrauwen tatoeëren gebruikt, het gemak is ongekend en een prima investering.
Het plaatsen van de permanent make-up gebeurt bij ons volledig betrouwbaar en hygiënisch volgens de richtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid). Permanente make-up is tevens een prima alternatief voor mensen die een allergie voor normale make-up hebben. Easy Beauty respecteert uw wensen, eisen en streeft naar een natuurlijk resultaat. Iedere behandeling begint dan ook met een goed gesprek. Daarnaast nemen wij ruim de tijd om de juiste vorm van de wenkbrauw te bepalen, passend bij uw gezicht.

Wenkbrauwen tatoeëren? Eerst intekenen met potlood

Allereerst wordt de vorm van de wenkbrauw met een potlood naar wens gemaakt, afgestemd op het gelaat en uw wensen. Dit is een zeer belangrijk onderdeel en hieraan besteden wij ruim aandacht.
Vervolgens wordt deze met een wenkbrauwpotlood ingekleurd. Eventuele littekens kunnen prima gecamoufleerd worden. Pas na volledige tevredenheid wordt de daadwerkelijke pigmentatie van de wenkbrauw (wenkbrauw tatoeage) geplaatst.

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bekijk ook een de prijzen voor wenkbrauw tatoeëren of klik op onderstaande review en lees de ervaringen van diegene die u zijn voorgegaan. We zijn er trots op!

reviews