Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills bij Easy Beauty

Op het gebied van verzorging en make-up van de wenkbrauwen is Anastasia Beverly Hills al jarenlang het absolute topmerk. Het merk dankt zijn naam aan Anastasia Soare uit Beverly Hills. Anastasia is in de Verenigde Staten welbekend en uitgegroeid tot een icoon als het gaat over het stylen van wenkbrauwen. Ze heeft in de loop der tijd een schitterende reputatie opgebouwd als topstyliste en make-up artist. Ze werkt voor vele bekende persoonlijkheden en kan onder andere personen zoals Jennifer Lopez, Madonna, Adele, Oprah Winfrey, Sharon Stone, Jamie-Lee Curtis, Claudia Schiffer en Heidi Klum tot haar vaste klanten berekenen.

 

Anastasia wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen zijn essentieel voor de uitstraling van je gezicht, ze maken je look. In het Anastasia Beverly Hills assortiment voor de wenkbrauwen vind je alles om je wenkbrauwen zelf perfect te onderhouden en op te maken. Creëer zelf de unieke Anastasia wenkbrauwen of kom langs in onze salon voor een Anastasia behandeling voor je wenkbrauwen. Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen onder andere gewaxt, geëpileerd, geverfd, bijgetekend, en ge-highlight. Kortom: er wordt in deze behandeling alles aan gedaan om je wenkbrauwen te perfectioneren.

 

Een Anastasia behandeling kost €32,50.

 

 

Onderstaande producten zijn in de salon verkrijgbaar:

Anastasia Brow Gel – €29,50
Met de gekleurde Brow Gel, die eruitziet als een mascara, kun je je wenkbrauwhaartjes subtiel kleur geven. Dit is handig als je lichtere haartjes in je wenkbrauwen hebt. Ze worden zo gekleurd en zien er voller uit. Het houdt ook de haartjes netjes de hele dag in model. Voor dames die volle en een goede kleur wenkbrauwen van zichzelf hebben is de Brow Gel ook verkrijgbaar in transparant. Deze transparante wenkbrauwgel houdt de haartjes netjes in model en werkt tevens verzorgend.


ABH brow gel

Anastasia Brow Powder – €30,50
De Anastasia Brow Powders zijn 2-kleu; margin-top: 25px;rige wenkbrauwpoeders die zich mooi tussen de wenkbrauwhaartjes hechten. Dit zorgt voor natuurlijke, vollere wenkbrauwen. De Brow Powders zijn verkrijgbaar in verschillende tinten.

Anastasia Brow Wiz – €29,50
De Anastasia Brow Wiz is een wenkbrauwpotlood met een ultra fijne punt. Hiermee kun je de wenkbrauwen heel precies en natuurlijk bijtekenen. Het potlood is mechanisch en hoeft nooit te worden geslepen. De Brow Wiz is verkrijgbaar in verschillende tinten.

Anastasia Brow Highlighting Duo Pencil – €29,50
Dit crèmepotlood geeft is om highlighter onder de wenkbrauw aan te brengen. Dit zorgt voor een liftend effect en de wenkbrauw lijkt zo extra strak van model. Het laat de ogen en wenkbrauwen stralen! De Brow Highlighting Duo is in 2 kleuren verkrijgbaar.

Anastasia Tweezers – €29,50
Een precisie-pincet van de hoogste kwaliteit roestvrijstaal. Met het schuine bekje verwijder je de fijnste haartjes zonder de huid te beschadigen.

Anastasia Sharpener – €6,50
Fijne, scherpe 3-in-1 puntenslijper, waar al je potloden in passen.