Eyeliner tatoeëren

Eyeliner tatoeëren

Sprekende ogen, een verzorgd gelaat. Een mooi ooglijn draagt daaraan bij. Soms is het tekenen van de eyeliner niet altijd even gemakkelijk. Een goede oplossing hiervoor is permanente make-up voor de ogen. Sommigen noemen het ook wel eyeliner tatoeëren. 

De term eyeliner tatoeëren of eyeliner tattoo is niet geheel juist omdat bij een tatoeage de huid aanzienlijk dieper binnendringt dan bij permanente make-up. De huid rond de ogen is zeer kwetsbaar en daarom is het tatoeëren van de eyeliner niet aan te raden, permanente make-up is hiervoor wel geschikt.

Specialist in permanente make-up ooglijn

Easy Beauty in ’s Gravenmoer (tussen Breda en Tilburg) heeft zich gespecialiseerd in onder andere permanente eyeliners.
Een mooie oplossing met vele voordelen:

  • zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen of make-up allergie
  • een perfecte ooglijn, dag en nacht, op ieder moment van de dag
  • volstrekt veilige behandeling
  • nooit meer uitgelopen oogpotlood
  • bespaart elke dag weer een hoop tijd

De salon staat zeer goed aangeschreven. De reviews liegen er niet om! Vanzelfsprekend zijn alle certificaten in het bezit.
Daarnaast zijn onze hoogopgeleide specialisten zeer ervaren, werken nauwkeurig en nemen ruim de tijd voor u.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Eyeliner wing PMU

Het aanbrengen van permanente make-up is volkomen veilig en het kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zo geeft een fijn lijntje bij de wimper implant u een vollere, natuurlijke oogopslag. Men kan ook kiezen voor een eyeliner die wat breder is voor een intense blik.

Een permanente eyeliner is ook mogelijk in om in twee kleuren te plaatsten, bijvoorbeeld zwart bij de wimperimplant met bijvoorbeeld blauw of groen daarboven geeft een prachtig resultaat op de bovenste oogleden. Of heeft u liever een eyeliner met wing via PMU? 

Eerst de eyeliner voortekenen

Permanente make-up op de ogen wordt bij Easy Beauty veilig en professioneel uitgevoerd. Iedere behandeling begint met een goed gesprek. Graag horen we uw wensen en gaan we samen op zoek naar de perfecte eyeliner. Deze zullen we eerst voortekenen. Als de vorm en dikte van de eyeliner naar wens is, kan de permanente eyeliner geplaatst worden.

Deze manier van werken zorgt voor een eyeliner naar wens die altijd mooi en geaccentueerd is. U zult het gemak ervaren van permanente make-up! Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken voor het zetten van een permanente eyeliner.