Eyeliner tatoeëren

Eyeliner tatoeëren

Vakkennis en ervaring hebben geleid tot de beste behandelmethode voor subtiele en natuurlijke ogen. Easy Beauty in ’s Gravenmoer heeft zich gespecialiseerd in onder andere permanente eyeliners plaatsen met permanente make-up. De voordelen van een dergelijke  “eyeliner tattoo” zijn onder andere:

  • zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen of make-up allergie
  • een perfecte ooglijn, dag en nacht, op ieder moment van de dag
  • volstrekt veilige behandeling
  • nooit meer uitgelopen oogpotlood
  • bespaart elke dag weer een hoop tijd
Eyeliner tatoeren
De term eyeliner tatoeëren of eyeliner tattoo is niet geheel juist omdat bij een tatoeage de huid aanzienlijk dieper binnendringt dan bij permanente make-up. De huid rond de ogen is zeer kwetsbaar en daarom is het tatoeëren van de eyeliner niet aan te raden, permanente make-up is hiervoor wel geschikt.

Permanente make-up van de eyeliner, altijd mooi geaccentueerd

Het aanbrengen van permanente make-up is volkomen veilig en het kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zo geeft een fijn lijntje bij de wimperimplant u een vollere, natuurlijke oogopslag. Men kan ook kiezen voor een eyeliner die wat breder is voor een intense blik. Een permanente eyeliner is ook mogelijk in om in twee kleuren te plaatsten, bijvoorbeeld zwart bij de wimperimplant met bijvoorbeeld blauw of groen daarboven geeft een prachtig resultaat op de bovenste oogleden.

Eerst de eyeliner voortekenen

Permanente make-up op de ogen wordt bij Easy Beauty veilig en professioneel uitgevoerd. Iedere behandeling begint met een goed gesprek. Graag horen we uw wensen en gaan we samen op zoek naar de perfecte eyeliner. Deze zullen we eerst voortekenen. Als de vorm en dikte van de eyeliner naar wens is, kan de permanente eyeliner geplaatst worden.

Deze manier van werken zorgt voor een eyeliner naar wens die altijd mooi en geaccentueerd is. U zult het gemak ervaren van permanente make-up! Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken voor het zetten van een permanente eyeliner.