Voor en na foto’s wenkbrauwen permanente make-up.

Hier kunt u de foto’s inzien voor permanente make-up wenkbrauwen.
Deze voor en na foto’s zijn onbewerkt en echt.

Op die manier krijgt u het beste beeld van een permanente make-up behandeling.
U zult zien dat de wenkbrauwen op de na- foto’s wat rood zijn. Dit trekt snel weer weg.
Ook de wenkbrauwen zijn zeer intens qua kleur. Na een weekje zal de kleur verfijnen en het resultaat zeer natuurlijk zijn.

Bekijk ook eens de reviews van de Easy Beauty, dan kunt u lezen of de behandeling bevallen is!

permanent make up

Deze wenkbrauwen zijn teveel geëpileerd en staan daardoor wat hoog. De nieuwe wenkbrauw is tegen de onderkant van de eigen haartjes gemaakt met de zgn. hairstroke-techiek en wat schaduw en zal er na +/- 1 week heel natuurlijk uitzien.


Nadat in deze wenkbrauwen een goed model is geëpileerd zijn ze zacht ingeschaduwd met een bruin pigment, en zullen voortaan meer kleur hebben en wat strakker overkomen.


Ook hier zijn de wenkbrauwen met hairstrokes en schaduw weer voller en gelijker gemaakt met een donkerbruin pigment. Het pigment zal na +/- 1 week zachter van kleur zijn en het geheel zal er heel natuurlijk uitzien.


Deze dame had enkele jaren geleden elders permanente wenkbrauwen laten plaatsen. Over deze oude PMU zijn hairstrokes gezet en het model is een klein beetje aangepast. De komende jaren heeft ze weer natuurlijke en mooie wenkbrauwen.


Na vele jaren elke dag de wenkbrauwen te hebben getekend koos deze dame voor PMU. De wenkbrauwen zijn met een lichtbruin pigment gemaakt en kleuren na +/- 1 week nog wat lichter op.
Ook deze foto is direct na de behandeling gemaakt en de huid rondom de nieuwe wenkbrauwen ziet nogal rood. Dit kan soms gebeuren, maar het trekt snel weer weg.


De nieuwe wenkbrauwen van deze mevrouw halen het gezicht flink op, ze lijkt weer jaren jonger !
Ze zijn met een zacht bruin-grijs pigment gezet en zullen na +/- 1 week 30 tot 40 % lichter zijn.


Hier is verkeerd geëpileerd en zijn met hairstrokes en schaduw weer goede wenkbrauwen gemaakt.


De nieuwe wenkbrauwen en de eyeliner op de boven- en onderoogleden laten deze dame weer stralen !


Weer mooie wenkbrauwen, gemaakt met de hairstroke-techniek. De wenkbrauwen zijn de “kleerhangers” van het gezicht. Een goede wenkbrauw haalt je gezicht op en staat heel verzorgd !


Dit is helemaal niet zo’n slechte wenkbrauw, er zit alleen een lege plek in en de wenkbrauw moet een beetje “geshaped” worden.
Met permanente make up kun je ook kleine correcties aan wenkbrauwen doen.


Deze wenkbrauwen waren wat licht en aan de dunne kant. De na-foto is ook weer net na de behandeling gemaakt. De wenkbrauwen zijn met een mooi en rustig pigment gemaakt en zullen er na enkele dagen zeer natuurlijk uitzien, maar wel voller en met meer kleur.


Op maat gemaakte wenkbrauwen die het gezicht weer helemaal aankleden!


Weer een frisse blik!


Nieuwe wenkbrauwen en een eyeliner op de boven- en onderoogleden.
Dit gezicht is nu mooi geaccentueerd en spreekt veel meer.