La Vivana

La Vivana

Na vele jaren van intensief onderzoek is La Vivana erin geslaagd de geheimen van een stralend mooie huid te ontdekken. Door de actieve plantaardige ingrediënten die gevonden zijn in de onaangetaste natuur van de Alpen gecombineerd met de bevindingen uit de laatste onderzoeken heeft La Vivana het AATC Complex (Age Antagonizer Technology Complex)® kunnen creëren, welke wetenschappelijk is aangepast op de behoefte van uw huid. Als gevolg van een verantwoord gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten en de productie die onderworpen is aan vele controles, heeft La Vivana waardevolle huidverzorging van de hoogste kwaliteit gemaakt. La Vivana zorgt voor het behoud van de schoonheid van uw huid, verhoogt de weerstand en verjongt de huid zichtbaar.

FILOSOFIE
Al generaties lang hebben de mensen achter het merk La Vivana als missie het benadrukken van de schoonheid van vrouwen. La Vivana veredelt het meest kostbare sieraad van een vrouw kan dragen – de huid. Het familiebedrijf La Vivana werd opgericht in het Alpengebied van Noord-Italië, een gebied dat wordt gedefinieerd door zijn ongerepte natuur. In deze ruige omgeving is de alpine edelweiss uitgegroeid tot een legendarisch symbool voor schoonheid. De delicate plant combineert een aantal heilzame ingrediënten die de huid beschermen en regenereren. Geïnspireerd door dit bloemetje heeft La Vivana de unieke cellulaire informatie van alpine edelweiss onderzocht en creëerde de baanbrekende Age Antagonizer Technology Complex®

TECHNOLOGIE
Alpine edelweiss – enerzijds een mythologisch symbool van schoonheid en passie, anderzijds een uiting van verzet in een ruw en veranderlijk milieu. Het combineert een aantal van de heilzame ingrediënten, die de huid beschermen en te regenereren. Overtuigd van de unieke kwaliteiten van de alpine edelweiss, gebruikt La Vivana zijn plantaardige actieve componenten als basis voor haar uitgebreide lijn van huidverzorgingsproducten.

In combinatie met zeer effectieve ingrediënten neutraliseert de biologische edelweiss als werkstoffencomplex AATC® de veroudering van de huid.Als gevolg van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten heeft La Vivana een formule ontwikkeld die de basis van de La Vivana producten is geworden.

 

DUURZAAMHEID
Door het hanteren van natuurlijke stoffen met onderscheidingsvermogen en het vermijden van het gebruik van schadelijke conserveringsmiddelen en allergenen (zoals parabenen, paraffine, polyethyleenglycolen, siliconen, synthetische kleurstoffen of minerale olie) creëert La Vivana cosmetische verzorging van echte waarde. La Vivana heeft zich niet alleen strikt gehouden aan de Europese Good Manufacturing Practice (GMP) richtlijnen, maar heeft zich ook toegewijd aan het creëren van een reeks van cosmetische producten die de natuurlijke schoonheid van uw huid verbeteren, beschermen en die uw huid revitaliseren.

GARANTIE
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en innovatieve formules garanderen tastbare resultaten. Om een maximale efficiëntie en huidtolerantie te garanderen, zijn alle ingrediënten in La Vivana’s cosmetische producten strenge kwaliteitscontroles en klinische proeven ondergaan, met allergie- en tolerantie testen inbegrepen.  Alle La Vivana producten worden ontwikkeld in Italië en geproduceerd in Duitsland.