BRILLIANCE

Brilliance La Vivana

 

BRILLIANCE LIGHT ANTI-AGING DAY CREAM

Omschrijving: De Light Anti-Aging Day Cream beschermt de kostbare jeugdigheid van de huid. Het innovatieve AATC® werkstofcomplex  verfrist en hydrateert de huid en verhoogt de stevigheid en elasticiteit. De huid wordt strakker, gladder, jonger en levendiger.
Formule: de Light Anti-Aging Day Cream combineert diamant deeltjes, edelweiss en rode algen extract met anti-rimpel polymeren en hyaluronzuur – een actief ingrediëntencomplex dat verstevigt, verfrist en je huid glad maakt.
Toepassing: Breng dagelijks ’s ochtends een kleine hoeveelheid crème aan op een gereinigde huid van het gezicht en vermijd hierbij het gebied rond de ogen.

 

BRILLIANCE ACTIVE ANTI-AGING DAY CREAM

Omschrijving: De Active Anti-Aging Day Cream bevat een speciaal  ontwikkeld ingrediëntencomplex om de huid precies de goede zorg te geven. Rimpeldiepte vermindert merkbaar met bij langdurig gebruik, tot wel 52%. De tekenen van veroudering worden geminimaliseerd en de huid krijgt nieuwe stevigheid en elasticiteit.
Formule: De Active Anti-Aging Day Cream combineert diamant deeltjes, edelweiss en rode algen extract met nieuw ontwikkelde anti-rimpel polymeren, trans-resveratrol en dipeptiden. Het actieve ingrediëntencomplex maakt de huid steviger, frisser en soepeler en de huid zal jonger ogen.
Toepassing: Breng dagelijks ’s ochtends een kleine hoeveelheid crème aan op een gereinigde huid van het gezicht en vermijd hierbij het gebied rond de ogen.

 

BRILLIANCE NECK AND DECOLLETÉ CREAM – SPF 15

Omschrijving: Blootstelling aan de zon kan de vorming van lijntjes en rimpels in het bijzonder op de hals en het decolleté veroorzaken. Deze hals- en decolletécrème biedt bescherming tegen deze tekenen van veroudering. De Neck and Decolleté Cream SPF 15 heeft een verstevigend effect, vermindert (diepe) rimpels en laat de huid er jonger uit zien, terwijl de actieve decolleté booster het verlies van elasticiteit voorkomt. De huid is bewezen steviger, gladder en zachter. De geïntegreerde zonbescherming zorgt voor een langduriger behoud van deze effecten.
Formule: De hals- en decolletécrème combineert diamant deeltjes, edelweiss en rode algen extract met nieuw ontwikkelde anti-rimpel polymeren, resveratrol en dipeptiden. Het actieve ingrediëntencomplex maakt het decolleté en de nek steviger, frisser en met een verbeterde elasticiteit.
Toepassing: Breng dagelijks ’s ochtends en eventueel ’s avonds een kleine hoeveelheid Neck and Decolleté Cream SPF 15 aan op een gereinigde hals en decolleté.

 

BRILLLIANCE INTENSIVE EYE SERUM

Omschrijving: Het Intensive Eye Serum vermindert merkbaar de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. De gevoelige huid rond de ogen verkrijgt meer elasticiteit, stevigheid en natuurlijke frisheid. Tekenen van vermoeidheid, donkere kringen of zwelling verminderen. De gestimuleerde collageensynthese helpt de huid er verfrist uit te zien. Terwijl rimpels worden voorkomen, zorgt de gestimuleerde collageensynthese er voor dat de huid een nieuwe uitstraling krijgt en hyaluronzuur hydrateert en helpt de huid er fris uit te zien.
Formule: Het Intensive Eye Serum combineert diamant deeltjes, edelweiss en rode algen extract met nieuw ontwikkelde anti-rimpel polymeren en dipeptiden. Het actieve ingrediëntencomplex verfrist en verzacht de tere huid rond de ogen.
Toepassing: Breng ’s ochtends en ‘s avonds een kleine hoeveelheid van het serum aan op de huid rondom de ogen. Verspreid het serum langs de wenkbrauwboog en onder de ogen tot aan de slapen.

 

BRILLIANCE INTENSIVE FACE SERUM

Omschrijving: Het Intensive Face Serum verhoogt de stevigheid en elasticiteit dankzij het speciaal ontwikkelde AATC® actieve ingrediënten complex. De huid is merkbaar steviger en rimpeldiepte is verminderd – met langdurig gebruik verminderen rimpels tot wel maximaal 52%. De gestimuleerde collageensynthese voorkomt fijne lijntjes en hyaluronzuur hydrateert en helpt de huid er fris uit te zien.
Formule: Het Intensive Face Serum combineert diamant deeltjes, edelweiss en rode algen extract met nieuw ontwikkelde anti-rimpel polymeren en dipeptiden. Het actieve ingrediëntencomplex verfrist de huid en maakt de huid glad.
Toepassing: Breng een kleine hoeveelheid van het serum ‘s ochtends en’ s avonds voor de dag- of nachtcrème aan. U kunt het serum op uw hele gezicht gebruiken, maar ook alleen op de plaatsen waar de huid extra gestimuleerd moet worden.

 

BRILLIANCE LIP CARE

Omschrijving : De Lip Care lippenbalsem, helpt de lippen om er fris en jong uit te blijven zien. Het maakt de lippen zijdezacht en beschermt tegen uitdroging. Fijne lijntjes worden verminderd en de lippen zien er frisser en voller uit.
Formule: De Lip Care lippenbalsem combineert hoge kwaliteit shea butter en druivenpitolie met polyglicerides voor jonge en gevoede lippen.
Toepassing : Breng de Lip Care lippenbalsem meerdere keren per dag aan.