DELICATE CARE

Delicate Care La Vivana

DELICATE CARE MOISTURIZER

Omschrijving: Elke dag wordt de huid blootgesteld aan schadelijke milieu-invloeden, en dit vermindert de natuurlijke uitstraling. De Moisturizer verfrist de huid, hydrateert en verzacht.
Formule: De Delicate Care Moisturizer combineert hoge kwaliteit edelweiss, shea butter en druivenpitolie met hyaluronzuur, aminozuren en sucrose. Het actieve ingrediëntencomplex maakt uw huid stralend – uw huid wordt gerevitaliseerd en gehydrateerd.
Toepassing: Breng dagelijks ’s ochtends en ‘s avonds een kleine hoeveelheid moisturizer aan op een gereinigde huid van het gezicht.

 

DELICATE CARE FACIAL PEELING CREAM 

Omschrijving: Verontreiniging  van de huid leidt tot voortijdige veroudering. De Facial Peeling Cream regenereert de huid van het gezicht en voorkomt dat talgklieren verstopt raken. Het verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen voor een gezonde, frisse en natuurlijke uitstraling.
Formule: De Facial Peeling Cream combineert hoge kwaliteit shea butter en druivenpitolie met hyaluronzuur. Dit actieve ingrediëntencomplex en micro-deeltjes uit  jojoba verfijnen de teint – voor een gezonde en stralende huid.
Toepassing: Breng een kleine hoeveelheid van de Facial Peeling Cream op een vochtig gezicht en hals aan. Masseer deze zachtjes in door middel van cirkelvormige bewegingen met de vingertoppen van het midden van het gezicht naar buiten. Vermijd hierbij de huid rondom de ogen. Na het gebruik van deze peeling spoelt u deze goed af met water om zo de resten te verwijderen.

DELICATE CARE HAND CREAM

Omschrijving: Het AATC® werkstofcomplex voedt en hydrateert de handen intensief. De crème trekt snel in, zonder dat er een vettig laagje achterblijft. De DELICATE CARE HAND CREAM voedt en regenereert de huid van de handen.
Formule: De handcrème combineert hoge kwaliteit shea butter, druivenpitolie en edelweiss extract met nieuw ontwikkelde anti-rimpel polymeren en hyaluronzuur voor zijdezachte handen.
Toepassing: Breng meerdere keren per dag en voor het slapen gaan aan op schone handen en masseer het zachtjes in.

 

DELICATE CARE BODY LOTION

Omschrijving: De Body Lotion met het speciaal ontwikkelde actieve ingrediënt complex is bij uitstek geschikt voor totale lichaamsverzorging. De huid is merkbaar steviger, gevoed, gehydrateerd en opgefrist. Bovendien egaliseert de body lotion fijne lijntjes en rimpels voor een jeugdig uiterlijk.
Formule: De Body Lotion combineert hoge kwaliteit edelweiss, shea butter en druivenpitolie met nieuw ontwikkelde anti-rimpel polymeren en hyaluronzuur. Het werkzame bestanddeel complex verstevigt en voedt de huid.
Toepassing: Voor een weldadig gevoel brengt u de bodylotion aan na uw douche of bad op een vochtige huid en masseert u deze in. De bodylotion laat geen vettig laagje achter op de huid en wordt snel opgenomen.

 

DELICATE CARE SHOWER GEL

Omschrijving: De Shower Gel reinigt en voedt de huid tijdens de dagelijkse douche en beschermt de huid tegen uitdroging en geeft een natuurlijke frisheid.
Formule: De Shower Gel combineert hoge kwaliteit edelweissextract met hyaluronzuur. Geniet van de verkwikkende frisheid en verstevigende verzorging van het actieve ingrediëntencomplex voor een dynamisch gevoel van welzijn.
Aanbrengen: Breng de Shower Gel aan op een natte huid. Masseer deze zachtjes op de huid met ronddraaiende bewegingen, met extra aandacht voor gebieden waar de huid wordt blootgesteld aan warmte en vocht, spoel daarna grondig af water. De Shower Gel is niet geschikt voor het gezicht.

 

DELICATE CARE CLEANSING LOTION

Omschrijving: Deze Cleansing Lotion, die speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging, verwijdert vuil, talg en resten van make-up en cosmetica op de huid. De lotion reinigt grondig, maar is zacht voor de huid. De Cleansing Lotion is ook geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen. De Cleansing Lotion voedt en hydrateert de huid.
Formule: De Cleansing Lotion combineert hoge kwaliteit shea butter, druivenpitolie en duindoorn extract met hyaluronzuur. Het melk-in-water-effect zorgt voor een optimale toepassing.
Toepassing: Reinig elke ochtend en avond uw gezicht met de Cleansing Lotion. U kunt dit met uw handen inmasseren of u gebruikt een wattenschijfje om uw gezicht te reinigen. Spoel hierna de Cleansing Lotion goed af met water en dep de huid droog. Gebruik na de Cleansing Lotion de Refreshing Tonic.

 

DELICATE CARE REFRESHING TONIC

Omschrijving: De Refreshing Tonic wordt gebruikt na de Cleansing Lotion om de laatste restjes vuil te verwijderen en om de zuurgraad van de huid te herstellen en deze voor te bereiden op de verdere verzorging
Formule: De Refreshing Tonic combineert hoogwaardige aloë vera en edelweiss met duindoorn extract en hyaluronzuur. Het werkzame ingrediëntencomplex reinigt en voedt de huid, voor een egale en frisse teint.
Toepassing: Gebruik de Refreshing Tonic elke ochtend en avond na de Cleansing lotion. Hierbij bevochtigt u een wattenschijfje met Refreshing Tonic en gaat u hiermee over uw huid terwijl u het gebied rondom de ogen vermijdt. Laat het even op uw huid inwerken en dep vervolgens het gezicht indien nodig droog met een schoon wattenschijfje of een zachte tissue en breng hierna uw verzorging op.