SNOW BRILLIANCE

Snow Brilliance

SNOW BRILLIANCE ACTIVE FACE CREAM

Omschrijving: De Snow Brilliance Active Face Cream is een hoog werkzame anti-aging dagcrème die de huid beschermt tegen invoeden van buitenaf, zoals UV-A straling en vrije radicalen. Zo voorkomt u vroegtijdige rimpelvorming. De Snow Brilliance Active Face Cream verzorgt uw huid met hydratatie en vult fijne lijntjes op. Dankzij de bijzondere formule trekt de crème snel in en laat een zijdezachte huid achter.
Formule: De basis van de Snow Brilliance Active Face Cream zijn de werkstoffen uit sneeuwalgen en het AATC® werkstoffencomplex dat uit edelweiss verkregen wordt. De sneeuwalg bezit de eigenschap het zogenaamde ‘levensverlengende gen’ (Klotho-Gen) te activeren. Dit gen vertraagt het huidverouderingsproces. Deze crème bevat uitsluitend ingrediënten van zeer hoge kwaliteit en er zijn uiteraard geen minerale oliën of parabenen in verwerkt.
Toepassing: Breng dagelijks ’s ochtends een kleine hoeveelheid crème aan op een gereinigde huid van het gezicht en vermijd hierbij het gebied rond de ogen.

Active Face Cream

 

SNOW BRILLIANCE FIRMING EYE CREAM

Omschrijving: De huid rondom de ogen is erg kwetsbaar en hier worden vaak de eerste rimpeltjes gevormd. De Snow Brilliance Firming Eye Cream is een hoog werkzame anti-aging oogcrème welke de delicate huid rondom de ogen aanspant, hydrateert en beschermt tegen UV-A straling, vrije radicalen en uitdroging. Ook worden vermoeidheidssymptomen verminderd en laat het dankzij de subtiele glans uw ogen stralen.
Formule: De basis van de Snow Brilliance Firming Eye Cream zijn de werkstoffen uit sneeuwalgen en het AATC® werkstoffencomplex dat uit edelweiss verkregen wordt. De sneeuwalg bezit de eigenschap het zogenaamde ‘levensverlengende gen’ (Klotho-Gen) te activeren. Dit gen vertraagt het huidverouderingsproces. Deze oogcrème bevat uitsluitend ingrediënten van zeer hoge kwaliteit en er zijn uiteraard geen minerale oliën of parabenen in verwerkt.
Toepassing: Breng iedere morgen een kleine hoeveelheid van de Snow Brilliance Firming Eye Cream aan met zachte, kloppende bewegingen rondom de ogen aan.

Firming Eye Cream

 

SNOW BRILLIANCE MOISTURIZING GEL MASK

Omschrijving: Het Snow Brilliance Moisturizing Gel Mask is een speciaal anti-aging masker dat zeer hoog geconcentreerde werkstoffen bevat die de huid diep binnendringen en optimaal voorbereiden op de opname van werkstoffen. Het masker verzorgt  intensief en geeft langdurige hydratatie. Dankzij de gel-formule voelt het zeer licht aan en is het gemakkelijk met water te verwijderen.
Formule: De basis van het Snow Brilliance Moisturizing Gel Mask zijn de werkstoffen uit sneeuwalgen en het AATC® werkstoffencomplex dat uit edelweiss verkregen wordt. De sneeuwalg bezit de eigenschap het zogenaamde ‘levensverlengende gen’ (Klotho-Gen) te activeren. Dit gen vertraagt het huidverouderingsproces. Dit masker bevat uitsluitend ingrediënten van zeer hoge kwaliteit en er zijn uiteraard geen minerale oliën of parabenen in verwerkt.
Toepassing: Breng het Snow Brilliance Moisturizing Gel Mask één maal in de week aan op een gereinigde huid en laat hierbij de ogen en de mond vrij. Na een inwerktijd van 20 minuten het masker verwijderen met lauwwarm water. Aansluitend kunt u de dag- of nachtverzorging aanbrengen.

Moisturizing Gel Mask

 

SNOW BRILLIANCE INTENSIVE LIFTING

Omschrijving: De Snow Brilliance Intensive Lifting is een hooggeconcentreerd anti-aging product en is prettig te gebruiken als kuur. De Intensive Lifting spant de gezichtscontouren aan en maakt de huid zichtbaar gladder. De werking is meteen zichtbaar en houdt tot 24 uur aan.
Formule: De basis van de Snow Brilliance Intensive Lifting zijn de werkstoffen uit sneeuwalgen en het AATC® werkstoffencomplex dat uit edelweiss verkregen wordt. De sneeuwalg bezit de eigenschap het zogenaamde ‘levensverlengende gen’ (Klotho-Gen) te activeren. Dit gen vertraagt het huidverouderingsproces. Spilanthol, een phytoextract uit de Acmella Oleracea bloem, werkt aanspannend op de gezichtsspieren en Matrikine ondersteunt het huideigen reparatieproces. De Intensive Lifting bevat uitsluitend ingrediënten van zeer hoge kwaliteit en er zijn uiteraard geen minerale oliën of parabenen in verwerkt.
Toepassing: De verpakking bevat 6 ampullen Intensive Lifting. Voor één kuur gebruikt u één ampul die u verdeelt over 6 dagen. Eenmaal geopend dient de ampul in de koelkast bewaard te worden. Breng per keer een paar druppels Intensive Lifting aan op de gereinigde huid van het gezicht en decolleté.

Intensive Lifting