LOTT. gioielli

LOTT. gioielli

Sinds najaar 2018 bieden wij een ruime collectie aan van de prachtige sieraden van het merk LOTT. gioielli. LOTT. gioielli heeft handgemaakte sieraden van topkwaliteit, die met zorg zijn samengesteld. Naast de vaste collectie is er ook meerdere malen per jaar een nieuwe, exclusieve collectie. Deze sieraden worden in kleine oplages gemaakt, zodat je verzekerd bent van een uniek stuk. Een paar LOTT oorbellen of een LOTT armband is prachtig om zelf te dragen, maar ook geweldig om cadeau te geven. Ben je benieuwd naar onze collectie? Kom gerust een keer kijken!

LOTT oorbellen

Wij hebben een mooie, ruime collectie aan LOTT. gioielli oorbellen en armbanden. We bieden oorbellen aan in alle soorten, maten en kleuren. Alle oorbellen zijn voorzien van een laagje 18 karaat goud of witgoud. Onder de LOTT sieraden collectie vallen ook LOTT armbanden. De armbanden hebben we in allerlei soorten en ook deze zijn voorzien van een laagje goud, zilver of roségoud. Ze worden allen met de hand gemaakt in Nederland en zijn van top kwaliteit. Kom eens langs in onze salon om onze prachtige collectie te bekijken!

LOTT armbanden

Naast een ruime collectie aan LOTT oorbellen zijn hebben wij ook de LOTT armbanden. Ben je benieuwd naar onze collectie, kom deze dan eens bekijken in onze salon!