Malu Wilz

Malu Wilz bij Easy Beauty

Wij werken met het exclusief in schoonheidssalons verkrijgbare merk Malu Wilz: een professioneel, Duits make-up merk van zeer goede kwaliteit en met betaalbare prijzen. Wij gebruiken de make-up van Malu Wilz om een make-up bij je aan te brengen voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. Daarnaast verkopen wij alle producten in onze salon.

Malu Wilz

Foundation & poeder

Malu Wilz heeft een natuurlijk ogende, vloeibare foundation die geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Hij brengt makkelijk en egaal aan en is eventueel op te bouwen tot een hogere dekking. Foundation kun je afpoederen zodat deze nog langer blijft zitten en hij gematteerd wordt. Ook kun je poeder op zich gebruiken, voor een naturel look. We hebben ook een combinatie: een foundation poeder. Dit is een losse poeder met een hoge dekking, zo heb je het gemak van een poeder en het effect van een licht dekkende foundation.

 

Blush & bronzer

Om je gezicht kleur en vorm te geven gebruik je een blush en/of bronzer. Met een bronzer kun je je gezicht mooi vormen en tegelijkertijd creeër je een natuurlijke ‘sunkissed’ look. Met een blush geef je je wangen een gezond kleurtje en oogt je huid frisser.

 

Oogschaduw

Naast een ruime kleurkeuze in reguliere oogschaduw, hebben wij ook de Longwear Eyeshadow Pens van Malu Wilz. Dit is een oogschaduw stick die gemakkelijk aan is te brengen en die super lang blijft zitten en niet in de lijntjes kruipt. Een echte must-have voor elke vrouw die oogschaduw draagt!

 

Oogpotlood & mascara

Een oogpotlood dat niet uitloopt en de hele dag op zijn plaats blijft zitten, gecombineerd met de Diva Eyes mascara maakt je oogmake-up look compleet. Deze producten zijn  uitvoerig getest en ook voor mensen met gevoelige ogen geschikt.

 

Lipstick & lipliner

Malu Wilz heeft altijd de nieuwste trendkleuren lipsticks, deze zijn verzorgend en blijven goed zitten. In combinatie met een lipliner kun je je lippen nog mooier vormen en blijft je lipstick nog beter zitten.

 

Primers

Voor een make-up waarvan je wil dat deze de hele dag perfect blijft zitten gebruik je een primer. Deze is er zowel voor het gezicht als voor de ogen. Gebruik een make-up primer voor het gezicht als je een lange dag hebt waarbij je make-up mooi moet blijven zitten, of voor hem een belangrijke gelegenheid of bij een gelegenheid waar foto’s gemaakt worden voor een extra gladmakend effect. Een oogschaduw primer is altijd aan te raden als je oogschaduw draagt. De kleuren hechten beter, komen intenser over en de oogschaduw kruipt niet in de lijntjes.

 

Kwasten

Het goede gereedschap is het halve werk: dit geldt ook voor het aanbrengen van make-up. Met de juiste kwasten maak je je mooier én sneller op. Een make-up kwast van goede kwaliteit gaat jaren lang mee.

Malu Wilz natural finish foundation