Medex

Medex bij Easy Beauty

Al sinds 2016 werken wij met de producten van Medex en bieden wij hun schoonheidsbehandelingen aan. Medex is een Nederlands merk wat net over de grens in Duitsland wordt geproduceerd. Het bied een ruim scala van behandelingen, er zit voor ieder wat wils tussen. Denk hierbij aan traditionele schoonheidsbehandelingen, maar ook aan bindweefselmassage, fruitzuurpeelings en acnebehandelingen. Medex heeft voor elk huidtype en elke prijsklasse een geschikt product.

Schoonheidsbehandelingen

Wij hebben twee heerlijke schoonheidsbehandelingen met de producten van Medex, je kunt hierbij kiezen uit een behandeling van 60 minuten of een van 90 minuten. Deze behandelingen zijn een ware verwennerij en een weldaad voor je huid! Tijdens deze behandelingen passen wij alle producten die gebruikt worden op je huidtype aan. Kijk op onze pagina schoonheidsbehandelingen voor meer informatie en prijzen.

 

Bindweefselmassage

Een van onze meest gevraagde, huidverbeterende behandelingen is de bindweefselmassage behandeling. Dit is een stevige, maar aangename massage die de aanmaak van collageen en de doorbloeding in de huid flink stimuleert. De massage gaat verslapping tegen, zorgt voor een egalere huidteint en werkt ook preventief op veroudering. Kijk voor meer informatie over bindweefselmassage en de prijzen op de pagina huidverbeterende behandelingen.

 

Fruitzuurpeelings

Als je effectief wilt werken aan het verbeteren van het huidoppervlak dan is een fruitzuurpeeling(kuur) zeer geschikt. Hierbij kun je denken aan het verminderen van fijne lijntjes, grove poriën, acne of acnelittekentjes, pigmentvlekken of een doffe huidteint. Een fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag loslaat en dat de huid heel erg gestimuleerd wordt om nieuwe, mooiere huidcellen aan te maken. Een peeling als deze kan het beste worden uitgevoerd in het najaar of de winter, omdat de huid erg gevoelig wordt voor zonlicht. Kijk voor meer informatie over fruitzuurpeelings en de prijzen op de pagina huidverbeterende behandelingen.

 

Acnebehandelingen

Een huid met acne heeft speciale aandacht nodig. Met de juiste behandelingen en producten kun je een acnehuid sterk verbeteren of de acne zelfs helemaal laten verdwijnen! Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne, onder andere met de producten van Medex. Er is een acnebehandeling die gericht is op het verzorgen en het verwijderen van onzuiverheden, maar ook een fruitzuurpeeling is zeer effectief bij het verminderen van acne. Met juiste behandelingen in combinatie met de goede verzorging voor thuis kun je acne heel goed behandelen. Kijk voor meer informatie over onze acnebehandeling en de prijzen op de pagina huidverbeterende behandelingen.

Medex serums voor huidverbetering