Ombre brows en powder brows

Wij krijgen in onze salon veel vraag naar ombre wenkbrauwen en poeder wenkbrauwen. Dit is een techniek om de gehele wenkbrauwen in te kleuren, alsof deze met wenkbrauwpoeder zijn bijgetekend. Ombre brows en powder brows zijn een moderne namen voor de schaduwtechniek. Bij de schaduwtechniek wordt de gehele wenkbrauw ingekleurd. Bij zowel ombre wenkbrauwen en poeder wenkbrauwen wordt dit ook gedaan, het enige verschil is dat het bij deze twee technieken nog zachter en subtieler wordt gedaan dan bij de traditionele manier van permanente make-up zetten. Ombre brows en powder brows zijn niet hetzelfde als microblading of hairstrokes, dit zijn technieken waarbij wenkbrauwhaartjes nagebootst worden.

 

Verschil ombre brows en powder brows

Bij zowel ombre wenkbrauwen als poeder wenkbrauwen wordt er heel zacht gewerkt, wat een natuurlijk resultaat geeft. Het verschil tussen ombre brows en powder brows is niet heel groot. Wat deze technieken verschillend maakt is dat bij ombre wenkbrauwen de overloop van het begin van de wenkbrauw naar het einde van de wenkbrauw heel geleidelijk van licht naar donkerder gaat. Bij poeder wenkbrauwen is de gehele wenkbrauw één kleur, maar worden de randen zachter ingezet. Dit is met name bij het begin van de wenkbrauw en de bovenzijde.

 

Nazorg ombre brows en powder brows

Als u een behandeling heeft ondergaan voor ombre wenkbrauwen of poeder wenkbrauwen, dan is het belangrijk dat u na de behandeling met een aantal dingen rekening houdt. Als u goed voor uw nieuwe wenkbrauwen zorgt dan genezen ze sneller en mooier. Bekijk daarom ook onze tips op ze nazorg pagina. U heeft al permanente make-up voor de wenkbrauwen voor €295,-. Kijk voor de prijzen van onze andere permanente make-up behandelingen onze prijslijst.