Hygiene en nazorg

Hygiëne en nazorg bij permanente make up


Hygiëne bij permanente make up

Hygiëne is heel belangrijk bij het aanbrengen van een permanente make-up en sinds 1 juni 2007 mag permanente make up uitsluitend aangebracht worden door salons met een GGD-vergunning. Easy Beauty werkt volgens de hygiënerichtlijnen voor permanente make-up van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid).

De permanente make-up brengen wij aan door middel van een speciaal permanente make-up apparaat. Deze bevat een pen met zeer dunne, steriele naaldjes. De pigmenten, die voldoen aan de strengste eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit, worden middels de pen met naaldmodule in de huid gebracht. Na gebruik wordt de module met naaldjes weggegooid.

Easy Beauty is het bezit van de GGD-vergunning. ( www.rivm.nl – www.lchv.nl ) Er wordt dus gewerkt volgens alle strenge richtlijnen op het gebied van voorlichting, hygiëne, veiligheid en nazorg.


Nazorg van uw permanente make-up

Om de kwaliteit van uw permanente make-up te waarborgen is het aan te raden om een aantal weken na plaatsing nog een keer terug te komen bij uw specialiste. Zij kijkt alles na en zet de eventuele puntjes nog op de ‘i’.

Deze nazorg voor permanente make-up is inbegrepen bij de prijs bij Easy Beauty.