Hygiëne en nazorg bij permanente make up


Hygiëne bij permanente make up

Hygiëne is heel belangrijk bij het aanbrengen van een permanente make-up en sinds 1 juni 2007 mag permanente make up uitsluitend aangebracht worden door salons met een GGD-vergunning. Easy Beauty werkt volgens de hygiënerichtlijnen voor permanente make-up van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid).

De permanent make-up brengen wij aan door middel van een specialistisch apparaat. Deze bevat een pen met zeer dunne, steriele naaldjes. De pigmenten, die voldoen aan de strengste eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit, worden middels de pen met hygiënemodule in de huid aangebracht. Na gebruik wordt de module met naaldjes weggegooid.

Easy Beauty is het bezit van de GGD-vergunning. ( www.rivm.nl – www.lchv.nl ) Er wordt dus gewerkt volgens de strenge richtlijnen op het gebied van voorlichting, hygiëne, veiligheid en nazorg!


Nazorg van uw permanente make-up

Om de kwaliteit van uw permanente make-up te waarborgen is het aan te raden om ongeveer 4 weken na plaatsing nog een keer terug te komen bij uw specialiste. Zij kijkt alles na en zet de eventuele puntjes nog op de ‘i’.

Deze nazorg voor permanente make-up valt onder de garantie en is kosteloos bij Easy Beauty!