Permanente eyeliner

Permanente eyeliner

Permanente make-up is dé manier om er altijd verzorgd uit te zien. Met een permanente eyeliner zullen uw ogen veel meer spreken en is ideaal voor:

  • dragers van een bril of contactlenzen
  • mensen die allergisch zijn voor make-up
  • mensen die tijd willen besparen in de ochtend
  • mensen met tranende ogen
  • zwemmers, sporters of saunabezoekers
permanente eyeliner

Bij deze manier van permanente make-up ogen is de kans op een allergische reactie vrijwel nihil. Permanente eyeliner heeft praktische voordelen voor sporters, mensen met niet zo’n vaste hand of mensen die niet zo’n zin meer hebben om elke dag dat lijntje te tekenen, bij te werken enzovoorts. Een permanente eyeliner zit altijd goed! Easy Beauty, dè salon voor permanente make-up ’s in Gravenmoer (tussen Tilburg en Breda) plaatst de permanente eyeliner tussen de wimperimplant. Dit heeft als extra voordeel dat de wimpers ook wat voller lijken bij de aanzet !

Permanente eyeliner ook wel eyeliner tatoeëren?

Onze behandeling wordt wel eens een eyeliner tatoeëren genoemd, maar dit klopt niet helemaal. Een permanente make-up gaat veel minder diep de huid in dan een eyeliner tatoeage. Een goede permanente make-up specialist zal daarom geen eyeliner tatoeëren in het kwetsbare gebied rond de ogen, maar brengt een mooie permanente eyeliner aan met de juiste apparatuur en met pigmenten die speciaal voor de permanente make-up gemaakt zijn.

Easy Beauty in ’s Gravenmoer heeft alles in huis voor een mooie en veilige permanente eyeliner. Als betrouwbaar adres voor permanente make-up zijn wij in het bezit van de nodige GGD-vergunning. De specialiste zal allereerst de eyeliner voortekenen. Als de dikte en de vorm naar wens is wordt de permanente make-up meteen geplaatst.

Permanente make-up legt de accenten waar u het wilt.