Permanente make up Noord Brabant

Permanente make-up Waspik, Dongen

Easy Beauty uit Noord Brabant is al geruime tijd een begrip in de omgeving als het gaat om permanente make-up Waspik. De salon is gevestigd in ‘s Gravenmoer en de klanten komen van ver daarbuiten. ‘s Gravenmoer is een dorp vlak bij Waspik, Dongen en Oosterhout.

Ook vanuit Breda en Tilburg weet men de salon te vinden. De salon is gespecialiseerd en gecertificeerd. Vanzelfsprekend worden de LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid) richtlijnen gevolgd en is een GGD vergunning in het bezit.

Jong en oud 

Bent u op zoek naar een salon voor permanente make-up Waspik? Onze salon is gevestigd aan de Hoofdstraat in ‘s Gravenmoer ( 8 minuten rijden vanuit Waspik) en er is voldoende gratis parkeerruimte vlak bij onze ingang. De salon biedt permanente make-up voor ogen, lippen en wenkbrauwen.

De leeftijd is zeer gemêleerd. Van jonge meiden die er dag- en nacht goed uit willen zien, tot aan oudere dames waarbij het bijtekenen van de wenkbrauwen niet meer lukt. Iedereen is welkom en kan rekenen op een eerlijk en ervaren advies.

Graag vernemen we uw wensen. Wil u een mooie ooglijn met wing of een bescheiden lijntje langs de lippen? We bespreken de mogelijkheden graag.

Specifieke vragen PMU? Aarzel niet

Klanten die op zoek zijn naar permanente make-up Dongen komen ook bij onze salon. Sommige dames die voor permanente make-up komen hebben specifieke wensen of vragen. Heeft u medische bijzonderheden en wilt u weten of de behandeling geschikt voor u is?

Heeft u elders PMU laten plaatsen en wilt u dit laten corrigeren? Bent u bang dat permanente make-up pijn doet? Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Ook vanuit Dongen is de salon binnen 8 minuten te bereiken.

Permanente make-up specialist vol ervaring

Onze specialiste heeft ruime ervaring in het aanbrengen van permanente make-up en is tevens actief op nationale beurzen om daar haar werk te demonstreren. Vanzelfsprekend volgt Easy Beauty vaste richtlijnen betreffende hygiëne en nazorg en is in het bezit van een GGD-vergunning. Neem gerust contact op voor al uw vragen, wij staan u graag te woord.

Kosten permanente make-up Waspik en omgeving

De prijzen voor PMU zijn vanaf 150 Euro. Op de pagina permanente make-up prijzen hebben we alle kosten netjes onder elkaar gezet.