Permanente make-up Oosterhout

Permanente make-up Oosterhout

Woont u in Noord-Brabant en bent u op zoek naar een ervaren, professionele salon voor mooie permanente wenkbrauwen, lippen of ooglijn? Als het gaat om permanente make-up Oosterhout is Easy Beauty al vele jaren het vertrouwde adres. Op slechts 10 minuten rijden van Oosterhout vindt u de salon in het centrum van ‘s Gravenmoer. Parkeren kan gratis, voor de deur!

De salon met ervaring

De salon voor permanente make-up bij Oosterhout is MB gecertificeerd en in het bezit van een GGD vergunning. Goede hygiëne en strenge richtlijnen omtrent veiligheid staan hoog in het vaandel. Daarbovenop kunt u rekenen op de nieuwste technieken, materialen en bovendien vele jaren ervaring. Mooie permanente make-up met natuurlijk resultaat kan alleen bereikt worden door de bekwaamheid van de specialist. En, PMU is niet voor even. Een goed resultaat, dat past bij uw verwachting, is van belang. Als permanente make-up specialist weet Bettina als geen ander het optimale resultaat te bereiken.

Easy Beauty is dan ook zeer trots op de vele positieve beoordelingen:permanente make-up oosterhout ervaringen

permanente make up oosterhout

Permanente make-up Oosterhout

Inmiddels hebben vele dames de weg naar de salon gevonden. In de verre omgeving van ‘s Gravenmoer zijn klanten van Easy Beauty te vinden. De salon is gelegen in ‘s Gravenmoer en is gemakkelijk te bereiken. Bovendien is het parkeren gratis en vlak bij de ingang.

Een specialist die alle tijd voor je neemt en bovendien heel veel ervaring heeft is het allerbelangrijkste vinden de meeste klanten. Dus voor permanente make-up kunt u vol vertrouwen terecht bij salon Easy Beauty!

Bij vragen kunt u altijd even bellen of een e-mail sturen. Wij helpen graag. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bekijk onze contactgegevens.

We zien u graag in de salon, aan de Hoofdstraat in ‘s Gravenmoer!