Permanente make up Tilburg

Permanente make-up Tilburg

Permanent make-up of een ‘cosmetische tatoeage’ bestaat al lange tijd. De laatste jaren is permanente make-up erg populair geworden. Dames in alle leeftijdscategorieën kiezen voor deze manier van verzorging. Bent u een fanatieke sporter of heeft u geen vaste hand en lukt het bijtekenen niet meer? Dan is permanente make-up bij Tilburg een goede oplossing. 

Een betrouwbare salon

Het plaatsen van permanente make-up is spannend, vooral de eerste keer. U wilt natuurlijk een mooi en natuurlijk resultaat behalen. Een ervaringsspecialist in permanente make-up is salon Easy Beauty. Gelegen nabij Tilburg in het plaatsje ‘s Gravenmoer. Eigenaresse Bettina is opleidingsspecialist, zeer betrokken en nauwkeurig. Maak vrijblijvend een afspraak

permanente make-up tilburg

Het gezicht achter Easy Beauty

Bettina is het gezicht achter Easy Beauty en is de specialist in de regio Tilburg als het gaat om het veilig aanbrengen van permanente make-up. Er wordt alle tijd genomen voor een behandeling. Naast het plaatsen van permanente make-up in de salon, is zij te vinden op beurzen waar ze permanente make-up demonstreert, zoals de vakbeurs voor de schoonheidsspecialiste, de Beauty Trade vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tevens heeft ze lezingen gegeven over permanente make-up voor o.a. de ANBOS. Om de kennis up-to-date te houden worden er internationale beurzen bezocht en is Easy Beauty altijd op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen. Vanzelfsprekend voldoet de salon bij Tilburg aan de meest strenge hygiëne eisen gesteld door GGD. 

Bekijk eens de onbewerkte foto’s, genomen net na de behandeling:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Klik op de onderstaande review om alle onafhankelijke permanente make-up beoordelingen van Easy Beauty te bekijken:

 

Veilig en ervaren

Permanente make-up is het aanbrengen van natuurlijke pigmenten net onder de bovenste huidlaag. Het lijkt op tatoeëren, maar dan minder diep. Niet alleen is een vaste hand en de juiste ervaring van belang voor het resultaat, ook kwalitatieve apparatuur en het naleven van hygiëneregels zijn belangrijk.

Easy Beauty werkt enkel met de meest moderne apparatuur en A-kwaliteit pigmenten die tevens geschikt zijn voor mensen met allergieën. De hygiënerichtlijnen worden door Easy Beauty zeer nauw opgevolgd en GGD vergunning is natuurlijk in het bezit. Ook zijn er strenge richtlijnen voor nazorg van permanente make-up Tilburg.

Eerst voortekenen en dan permanent

Iedere behandeling begint  met een goed gesprek. Het plaatsen van permanente make-up is precisie werk en er wordt ruim de tijd genomen op alle wensen in kaart te brengen en eventuele angsten te bespreken. Samen met u kijkt Bettina naar de juiste vorm en kleur. Eerst wordt deze ingetekend met potlood. Pas als u tevreden bent, zal Bettina de permanente make-up plaatsen, stap voor stap. 

Focus op permanente make-up Tilburg

Daar waar veel schoonheidssalons permanente make up behandelingen “erbij” doen, heeft Easy Beauty er een specialisme van gemaakt. De salon is centraal gelegen, in de Hoofdstraat te ’s-Gravenmoer, tussen Tilburg en Breda.  Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

Van veel klanten die voor permanente make-up zijn gekomen, hebben wij foto’s gemaakt van behandelingen. De foto’s zijn onbewerkt en echt. Zo krijgt u een realistisch beeld van de behandelingen en de variatie in leeftijd van de dames die een permanente make-up laten plaatsen.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Overweegt u een permanente make-up behandeling? Wellicht heeft u nog twijfels of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.