Permanente make up wenkbrauwen; pigmenteren

Wenkbrauwen tatoeëren of wenkbrauw tattoo? Permanente make-up wenkbrauwen is beter dan tattoo

Veel vrouwen hebben dunne of ongelijke wenkbrauwen. Het dagelijks bijtekenen is vaak een hele klus. Ook tijdens het zwemmen of na een dagje strand wil de make-up nog wel eens uitlopen. Veel mensen kiezen daarom voor permanente make-up. In de volksmond noemen we dit ook wel ‘wenkbrauwen tatoeëren’ of wenkbrauw tattoo’.
Toch is een tatoeage en permanente make-up niet helemaal hetzelfde. Er zijn enkele verschillen:

wenkbrauwen tatoeëren

Permanente make-up wenkbrauwen

  • het pigment wordt op minimale diepte in de huid aangebracht.
  • 1-3 jaar lang perfecte wenkbrauwen. Na deze periode zal de pigmentatie geleidelijk afnemen en zal het bijgewerkt moeten worden.
  • zeer geschikt voor gevoelige zones zoals ogen, wenkbrauwen en lippen.

Wenkbrauwen tatoeëren

    • het pigment wordt diep in de huid aangebracht.
    • levenslang blijvend resultaat en de kleur blijft zeer hard en intens.
    • veel pijnlijker doordat het dieper de huid in gaat

Maak een afspraak

Wenkbrauwen behandelen met permanente make-up

Als het gaat om wenkbrauwen tatoeëren is het van belang dat de vorm en kleur geheel naar uw wens is. Hetzelfde geldt voor permanente make-up van de lippen en de permanente eyeliner. Daarom gaat iedere behandeling volgens een vast stappenplan en wordt de definitieve permanente make-up pas geplaatst als het voorbeeld naar wens is.

Stap 1 : Intake bij nieuwe klanten: bespreken van  uw wensen (en soms ook angsten), medische achtergrond en huidconditie.
Stap 2:  Bepalen van de juiste kleur, passend bij de huidskleur en haarkleur.
Stap 3:  Aanbrengen van de kleur en tekenen van de juiste vorm wenkbrauw.
Stap 4:  Bij tevredenheid kan de permanente make-up geplaatst worden.
Stap 5:  Goede nazorg en hygiëne tips voor thuis.

Permanente make-up, het gemak blijft!

Permanente make-up is een ongekend gemak en een prima investering. Het plaatsen van de permanent make-up gebeurt bij ons volledig betrouwbaar en hygiënisch volgens de richtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid).

Permanente make-up is tevens een prima alternatief voor mensen die een allergie voor normale make-up hebben. Easy Beauty respecteert uw wensen en streeft naar een natuurlijk resultaat.

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bekijk ook een de prijzen voor wenkbrauw tatoeëren of klik op onderstaande review en lees de ervaringen van diegene die u zijn voorgegaan. Wij zijn er trots op!

 

reviews