Permanente make up

Wat is permanente make-up?

Uw wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw gezicht. Permanente make-up is een veilige en unieke methode waarbij wenkbrauwen, ogen en lippen mooi kunnen worden geaccentueerd .

Wenkbrauwen en lippen kunnen mooi ingekleurd worden en een eyeliner laat uw ogen meer spreken. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd uit wil zien, maar zeker ook voor iedereen die verlost wil zijn van het dagelijks bijtekenen van wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Ook wanneer men geen of weinig wenkbrauwen heeft, een bril of contactlenzen draagt of allergisch is voor make-up is permanente make-up een uitkomst.

 

Easy Beauty, veilig en hygiënisch

Wanneer u wat ouder bent kunnen mooi gevormde wenkbrauwen, een eyeliner of strak ingekleurde lippen uw uiterlijk met jaren verjongen! Permanente make-up is een veilige methode waarbij door middel van kleine naaldjes pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht.

De pigmenten zijn er in vele kleuren en voldoen aan de alle strengste kwaliteitseisen. Easy Beauty is volledig gecertificeerd en in het bezit van een GGD-vergunning, dit wil zeggen dat er hygiënisch en professioneel gewerkt wordt.

 

Permanente make-up of een tatoeage?

Een permanente make-up aanbrengen lijkt op tatoeëren. Echter, de techniek is anders en de pigmenten zijn anders van samenstelling. En het grootste verschil is dat permanente make-up in de bovenste huidlaag wordt aangebracht, terwijl een tattoo in een veel diepere huidlaag gaat.

Daarom blijft een tatoeage levenslang zichtbaar en vervaagt een permanente make-up geleidelijk in de loop van 2 tot 5 jaar.

Bij permanente make-up worden ook andere apparatuur en andere pigmenten gebruikt, dit maakt permanente make-up veel geschikter om toe te passen in het gezicht dan tatoeëren.

 

Toepassing permanente make-up

De permanente make-up wordt aangebracht door middel van een apparaat waaraan een pen is verbonden. In de pen wordt een steriele naaldmodule met ultradunne naaldjes geplaatst. De pen neemt de pigmenten op en via de naaldjes wordt het pigment in de huid gebracht.

Er worden uiteraard pigmenten gebruikt die voldoen aan de strengste eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit.

De pigmenten zijn in vele kleuren beschikbaar, er is dus altijd voor iedereen een geschikte kleur te vinden! Na de behandeling wordt de naaldmodule weggegooid. De net aangebrachte permanente make-up is de eerste dagen intenser van kleur. Het eindresultaat van de behandeling is na ongeveer een week zichtbaar.

 

Specialist in permanente make-up

Heeft u aanvullende vragen of wilt u kennis maken met de specialisten van Easy Beauty? Bel ons dan of stuur dan een e-mail. Wij staan u graag te woord.

 

 

 

Bekijk hier de prijzen voor permanente make-up.