Lippen

Permanente make-up lippen

Lippen kunnen met permanente make-up  mooi strak belijnd worden. Deze techniek, soms genoemd lippen tatoeëren, biedt ook de mogelijkheid de lippen wat voller te doen lijken. Een permanente lipliner of full lips zijn geschikt voor oud en jong. Wanneer men bijvoorbeeld wat ouder is en er zitten lijntjes langs de mond is permanente make-up lippen de oplossing voor de lipstick die altijd in deze lijntjes kruipt!

1 Full lips met liplijn permanente make-up lippen Easy Beauty 's Gravenmoer
2 Full lips permanente make-up lippen Easy Beauty 's Gravenmoer
previous arrow
next arrow
 
1 Full lips met liplijn permanente make-up lippen Easy Beauty 's Gravenmoer
2 Full lips permanente make-up lippen Easy Beauty 's Gravenmoer
previous arrow
next arrow

Full lips? Veilig en subtiel

De lippen kunnen ook geheel ingekleurd worden met permanente make-up, zodat men geen lipstick of hoogstens nog een lipgloss hoeft te gebruiken. Bij Easy Beauty wordt het zetten van permanente make-up veilig uitgevoerd. Onze salon is in het bezit van een GGD vergunning. Onze specialisten bezitten de juiste diploma’s, werken nauwkeurig en zijn ervaren.

Lippen tattoo of lippen tatoeëren?

Permanente make-up van de lippen wordt door velen een lip tatoeage of lip tattoo genoemd. Toch is er een verschil tussen permanente make-up en het tatoeëren van de lippen. Bij lippen tatoeëren gaan de pigmenten dieper de huid binnen en blijven daardoor levenslang zitten. Bij permanente make-up worden de pigmenten op minimale diepte ingebracht. Hierdoor zal de kleur na ongeveer 2 jaar langzaam vervagen.

Ongelijke lippen of dunne lippen?

Permanente make-up voor de lippen is ook geschikt voor mensen met  asymmetrie van de lippen. De permanente make-up brengt de vorm van de lippen in balans en geeft bleke lippen weer een frisse en gezonde kleur. Ook bij dunne lippen kan permanente lip make-up een uitkomst bieden.

Zorgvuldig worden de lippen optisch gevuld en vorm gegeven. Ook mensen met een hazenlip (schisis)  hebben profijt van een behandeling van de lippen. Bij een permanente lipliner raden wij u aan de lipliner wat uit te laten schaduwen naar de binnenkant voor een nog mooier en natuurlijker resultaat. Informeer naar de mogelijkheden!

Echte, onbewerkte foto’s

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht wordt samen met u de juiste kleur uitgezocht. Wanneer alles naar wens is, wordt de permanent make-up definitief aangebracht. Easy Beauty gebruikt voor permanente make-up lippen de allerbeste apparatuur en pigmenten die geheel voldoen aan de strenge eisen van de Wet Voedsel en Waren Autoriteit.

Veel mensen kiezen voor Easy Beauty als het gaat om permanente make-up in Tilburg en omgeving. Al onze behandelingen worden met veel zorg uitgevoerd. Onze getoonde foto’s zijn dan ook 100% onbewerkt. Wilt u meer informatie over permanente make-up lippen of heeft u aanvullende vragen? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail. Wij helpen u graag!

Kosten permanente make-up lippen

Een professionele behandeling van de lippen door middel van permanente make- up is al te verkrijgen vanaf €250,-. Bekijk onze prijslijst voor permanente make-up.