previous arrow
next arrow
Deze foto’s zijn meteen gemaakt nadat de permanente make-up is aangebracht, de kleur zal na genezing lichter en natuurlijker worden.
ArrowArrow
Slider

Permanente make-up lippen, veilig uitgevoerd.

Lippen kunnen met permanente make-up  mooi strak belijnd worden.
Deze techniek, soms genoemd lippen tatoeëren, biedt ook de mogelijkheid de lippen wat voller te doen lijken. Een permanent lipliner is geschikt voor oud en jong.
Wanneer men bijvoorbeeld wat ouder is en er zitten rimpeltjes langs de mond is een permanente lipliner de oplossing voor de lipstick die altijd in de rimpeltjes kruipt!
De lippen kunnen ook geheel ingekleurd worden met permanente make-up lippen, zodat men hoogstens nog een glossje hoeft te gebruiken. Bij Easy Beauty, veilig uitgevoerd.

Permanente liplijn Easy Beauty

Permanent make-up lippen, lippen tattoo of lippen tatoeëren hetzelfde?

Permanente make-up van de lippen wordt door velen een lip tatoeage of lip tattoo genoemd. Toch is er een verschil tussen permanente lippen make-up en het tatoeëren van de lippen. Bij lippen tatoeëren gaan de pigmenten dieper de huid binnen en blijven daardoor levenslang zitten. Bij permanente make-up worden de pigmenten op minimale diepte ingebracht. Hierdoor zal de lip lijn na ongeveer 2 jaar langzaam vervagen. Bij lippen tatoeëren raden wij u aan de linpliner wat uit te laten schaduwen naar de binnenkant voor een nog mooier en natuurlijker resultaat.

Ongelijke lippen of dunne lippen camoufleren met permanente make-up

Permanente make-up lippen is ook geschikt voor mensen met  asymmetrie van de lippen. De permanente make-up brengt de vorm van de lippen in balans en geeft bleke lippen weer een frisse en gezonde kleur. Ook bij dunne lippen kan permanente lip make-up een uitkomst bieden. Zorgvuldig wordt de liplijn optisch gevuld en vorm gegeven. Ook mensen met schizis (ookwel hazelip) hebben profijt van de camouflage behandeling. Informeer naar de mogelijkheden!

Liplijn tatoeeren, een natuurlijk resultaat. Bekijk onze lipline foto’s!

Voordat de permanent make-up wordt aangebracht wordt samen met u de juiste kleur uitgezocht. De lip wordt eerst voorgetekend in deze kleur en wanneer alles naar wens is, wordt de permanent make-up lip definitief aangebracht.Easy Beauty gebruikt voor permanente make up de allerbeste apparatuur en top-pigmenten die geheel voldoen aan de strenge eisen van de Wet Voedsel en Waren Autoriteit! Onze betrouwbaarheid blijkt mede uit het bezit van de GGD-vergunning.

Veel mensen kiesen voor Easy Beauty als het gaat om permanente make-up in Tilburg en omgeving. Al onze behandelingen worden met veel zorg uitgevoerd. Wilt u meer informatie over permanente make-up lippen of heeft u aanvullende vragen? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail. Wij helpen graag!

Kosten permanente make-up lippen

Een professionele liplijn door middel van permanente make- up is al te verkrijgen vanaf €250,-. Bekijk onze prijslijst voor permanente make-up.
Easy Beauty: Permanente schoonheid binnen handbereik.