Ogen (eyeliner)

Permanente make-up voor uw ogen: een permanente eyeliner of eyeliners

De ogen kan men meer doen laten spreken door een permanente eyeliner te plaatsen. En ook hier bestaat de mogelijkheid om de ogen als het ware een beetje te liften. Het voegt contrast toe en dit zorgt ervoor dat uw ogen meer spreken en dat als u al wat ouder bent u er zelfs jonger uit gaat zien! Veel mensen hebben gevoelige ogen, kunnen niet goed tegen cosmetica, hebben geen vaste hand, zien het slecht of hebben gewoon geen tijd of zin in het aanbrengen van oogpotlood of eyeliners. Ook voor deze mensen zijn permanente eyeliners een oplossing.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

 

Eyeliner of een ooglijn tattoo?

Permanente make-up voor de ogen wordt door enkelen ook wel gelijk gesteld aan de ogen tatoeëren. Sommige mensen noemen een permanente eyeliner dan ook wel een ooglijn tatoeage of een ooglijn tattoo. Echter is deze term niet geheel correct, omdat permanente make-up minder diep de huid ingaat dan bij een tatoeage van de ogen. Een goede permanente make-up specialist zal daarom geen eyeliner tatoeëren in het kwetsbare gebied rond de ogen, maar brengt een mooie permanente eyeliner aan met de juiste apparatuur en met pigmenten die speciaal voor permanente make-up gemaakt zijn. Voor we de eyeliner gaan zetten kunt u de gewenste kleur, vorm en breedte van de eyeliner bepalen. Pas als dit besproken is wordt de permanente eyeliner ook echt geplaatst.

De beste behandelmethode voor permanente make-up eyeliners

Onze schoonheidssalon heeft veel ervaring met het plaatsen van permanente make-up. Onze klanten komen niet alleen uit ‘s Gravenmoer, maar ook van ver daarbuiten! Een subtiel lijntje bij de wimpers geeft u een vollere, natuurlijke oogopslag. Maar u kunt ook kiezen voor permanente eyeliners die wat breder zijn of u kunt voor een permanente eyeliner met wing kiezen.

permanente make up ogen

Foto’s van permanente eyeliner

Bovenaan de pagina ziet u enkele onbewerkte foto’s van dames die hebben gekozen voor een permanente eyeliner, soms in combinatie met mooie, nieuwe wenkbrauwen. Direct na de behandeling is het lijntje bij de ogen nog erg donker en kunnen soms de ogen een klein beetje gezwollen zijn. Na enkele dagen zal de lijn lichtjes vervagen en zal de definitieve kleur naar boven komen. Veel vrouwen vinden het plaatsen van een eyeliner erg spannend, dit vinden wij zeer begrijpelijk. Easy Beauty is volledig gecertificeerd en gespecialiseerd en heeft veel ervaring met het plaatsen van permanente make-up. Daarnaast zijn wij in het bezit van een GGD vergunning, wat betekent dat u bij ons in goede handen bent!

Voordelen van een permanente eyeliner

Een permanente eyeliner heeft vele voordelen:

– Altijd mooi strak en symmetrisch
– Make-up loopt nooit meer uit
– Zeer geschikt voor mensen die een make-up allergie hebben
– Dag en nacht: altijd mooi verzorgd
– Volstrekt veilige behandeling

Easy Beauty plaatst een professionele permanente eyeliner al vanaf 150,-.

Bekijk hier de Easy Beauty prijslijst.