Permanente make-up voor uw ogen, ofwel permanente eyeliner

De ogen kan men meer doen spreken door de ooglijn mooier uit te laten komen. En ook hier bestaat de mogelijkheid de ogen als het ware een beetje te liften. Veel mensen hebben gevoelige ogen, kunnen niet goed tegen cosmetica, hebben geen vaste hand, zien het slecht of hebben gewoon geen tijd of zin in het aanbrengen van oogpotlood of eyeliners en ook voor deze mensen is permanente make-up, ofwel een permanente ooglijn de oplossing.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

 

Eyeliner of een ooglijn tattoo?

Permanente make-up voor de ogen wordt door enkelen ook wel gelijk gesteld aan de ogen tatoeëren. Sommige mensen noemen een permanente eyeliner dan ook wel een ooglijn tatoeage of een ooglijn tattoo. Dit is niet geheel correct omdat permanente make-up minder diep de huid ingaat dan bij een tatoeage van de ooglijn. Een goede permanente make-up specialist zal daarom geen eyeliner tatoeëren in het kwetsbare gebied rond de ogen, maar brengt een mooie permanente eyeliner aan met de juiste apparatuur en met pigmenten die speciaal voor de permanente make-up gemaakt zijn. Bij Easy Beauty wordt de eyeliner eerst voorgetekend. Hierbij kunt u de gewenste kleur, positie en dikte van de eyeliner bepalen. Pas als dit naar wens is wordt de permanente ooglijn geplaatst.

De beste behandelmethode voor subtiele ogen

Onze schoonheidssalon heeft veel ervaring met het plaatsen van permanente make-up. Onze klanten komen niet alleen uit ‘s Gravenmoer maar ook van ver daarbuiten!
Een fijn lijntje bij de wimperimplant geeft u een vollere, natuurlijke oogopslag. Men kan ook kiezen voor een permanente eyeliner die wat breder is. Ook is het mogelijk de permanent make-up ogen in twee kleuren te plaatsten, bijvoorbeeld zwart bij de wimperimplant met een kleur als blauw of groen erboven geeft een prachtig resultaat op de bovenste oogleden!

permanente make up ogen

Foto’s van permanente eyeliner

Bovenaan de pagina ziet u enkele echte en onbewerkte foto’s van dames die hebben gekozen voor een permanente eyeliner, soms in combinatie met mooie, nieuwe wenkbrauwen. Direct na de behandeling is het lijntje bij de ogen nog erg donker. Na enkele dagen zal de lijn licht vervagen en de definitieve kleur aannemen. Veel dames vinden het plaatsen van de ‘ooglijn tattoo’ erg spannend. Kom daarom eens langs voor een goed gesprek. Maak kennis met de permanente make-up specialiste en deel uw vragen.

Voordelen van een permanente eyeliner

Een permanente eyeliner heeft vele voordelen:

– Altijd mooi strak en symmetrisch
– Make-up loopt nooit meer uit
– Zeer geschikt voor mensen die een make-up allergie hebben
– Dag en nacht verzorgd
– Volstrekt veilige behandeling

Easy Beauty plaatst een professionele permanente eyeliner al vanaf 150,-. Bekijk de Easy Beauty prijslijst.

 

permanente eyeliner Easy Beauty