Arrow
Arrow
Voor foto en foto van genezen resultaat na de nabehandeling.
ArrowArrow
Slider

Permanente make-up wenkbrauwen.

Sommige mensen hebben hebben dunne wenkbrauwen, ongelijke wenkbrauwen of te veel geëpileerd. Het dagelijks bijtekenen en opbrengen van make-up om vollere wenkbrauwen te krijgen of ze gelijk te maken is een intensieve klus. De oplossing hiervoor is permanente make-up wenkbrauwen. Mooie, volle wenkbrauwen staan niet alleen verzorgd, maar hebben ook een verjongend en liftend effect.

Permanente make-up van uw wenkbrauwen maakt bijtekenen echt overbodig: u heeft elke dag mooie wenkbrauwen. Er zijn verschillende methoden om nieuwe of mooiere wenkbrauwen te creëren. Permanente make-up wenkbrauwen wordt door velen ook wel wenkbrauwen tatoeëren genoemd, echter is de term niet geheel correct. 

Mooie wenkbrauwen? Eerst vorm en kleur bepalen

Welke methode nu de voorkeur heeft; iedere behandeling voor mooie wenkbrauwen begint met een goed gesprek. Onze specialiste luistert goed naar uw wensen. Vervolgens wordt er goed naar uw gelaat en de huidskleur gekeken om zo een natuurlijk mogelijke wenkbrauw te creëren. 

permanente make-up wenkbrauwen
De wenkbrauwvorm en -kleur wordt eerst getekend. Pas als dit helemal naar wens is, zal deze ook echt geplaatst worden. Bekijk ook eens de Easy Beauty recensies om te zien wat andere vrouwen van de behandeling en het resultaat vonden.

Hoe lang blijf permanente make-up zitten?

Permanente make-up aan de wenkbrauwen blijft ongeveer 3 jaar zichtbaar, afhankelijk van uw huidtype, uw leeftijd, leefstijl en de kleur van de pigmentatie. Wij raden aan uw permanente make-up één keer in de 1 à 2 jaar te laten bijwerken (dit wordt ook wel opfrissen genoemd). Natuurlijk volgt Easy Beauty de richtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid).

Voorbeelden en echte foto’s permanente make-up wenkbrauwen

Direct na de behandeling met permanente make-up zijn de wenkbrauwen wat donkerder en strak omlijnd. Dit zal na enkele dagen volledig zijn bijgetrokken en dan zult u het natuurlijke en zachte resultaat zien.

Kosten permanente make-up wenkbrauwen

De prijs voor de behandeling van de wenkbrauwen bedraagt €295,-. Het opfrissen van de wenkbrauwen is altijd de halve prijs van de nieuwprijs. Bekijk hier alle permanente make-up prijzen.

Permanente make-up van de wenkbrauwen betekent zorgeloos genieten van blijvende schoonheid.
Maak daarom een afspraak met Easy Beauty, de specialist voor permanente make-up Noord-Brabant.