Wenkbrauwen

Permanente make-up wenkbrauwen

Sommige mensen hebben hebben dunne of ongelijke wenkbrauwen of er is te veel geëpileerd. Het dagelijks bijtekenen en inkleuren om vollere of gelijke wenkbrauwen te krijgen is een behoorlijke klus. De oplossing hiervoor is permanente make-up voor de wenkbrauwen. Mooie, volle wenkbrauwen staan niet alleen mooi verzorgd, maar hebben ook een verjongend en liftend effect.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Natuurlijke wenkbrauwen

Permanente make-up van uw wenkbrauwen maakt bijtekenen overbodig: u heeft elke dag mooie en natuurlijke wenkbrauwen. Er zijn verschillende methoden om voor permanente make-up wenkbrauwen. Soms noemt men het ook wel wenkbrauwen tatoeëren. Deze term is echter niet correct.

Eerst de vorm, kleur en techniek bepalen

Welke methode ook de voorkeur heeft; iedere behandeling voor mooie wenkbrauwen begint met een goed gesprek. Onze specialiste luistert goed naar uw wensen. Vervolgens wordt er goed naar uw gelaat en de huidskleur gekeken om zo een natuurlijk mogelijke wenkbrauw te creëren.

permanente make-up wenkbrauwen
De wenkbrauwvorm en -kleur wordt eerst getekend. Pas als dit helemaal naar wens is, zal deze ook echt geplaatst worden. Bekijk ook eens de Easy Beauty recensies om te zien wat andere vrouwen van de behandeling en het resultaat vonden.

Hoe lang blijven mijn wenkbrauwen mooi?

Permanente make-up wenkbrauwen blijft ongeveer 3 jaar zichtbaar, afhankelijk van uw huidtype, uw leeftijd, leefstijl en de kleur van het gebruikte pigment. Wij raden aan uw permanente make-up één keer in de 1 tot 2 jaar te laten bijwerken (dit wordt ook wel opfrissen of touch-up genoemd). Natuurlijk volgt Easy Beauty hierbij de richtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid) en zijn wij in het bezit van een GGD vergunning.

Overigens direct na de behandeling met permanente make-up zijn de wenkbrauwen tijdelijk donkerder en strak omlijnd. Dit zal na enkele dagen volledig zijn bijgetrokken en dan zult u het natuurlijke en zachte resultaat zien.

Kosten permanente make-up wenkbrauwen

De prijs voor de behandeling van de wenkbrauwen bedraagt €295,-. Het opfrissen van de wenkbrauwen is voor klanten van Easy Beauty altijd de halve prijs van de nieuwprijs. Bekijk hier alle permanente make-up prijzen.

Permanente make-up van de wenkbrauwen betekent zorgeloos genieten van blijvende schoonheid.
Maak daarom een afspraak met Easy Beauty, de specialist voor permanente make-up in Noord-Brabant.