Schoonheidssalon Dongen

Schoonheidssalon nabij Dongen

Easy Beauty is dé schoonheidssalon in de omgeving van Dongen. De professionele salon is gelegen in het centrum van ’s Gravenmoer en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid recht voor de deur. Ook bezoekers uit omliggende steden en dorpen, zoals Waspik en Oosterhout, weten de weg naar onze beautysalon goed te vinden. Ervaar de professionaliteit en deskundigheid van onze medewerkers! Maak vandaag nog een afspraak!

Schoonheidssalon vlak bij Dongen met persoonlijke aandacht

In de professionele salon kunt u rekenen op een warm ontvangst. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De medewerkers zijn in het bezit van up-to-date vakkennis en werken alleen met de beste en meest moderne apparatuur. Easy Beauty maakt alleen gebruik van A-merk cosmetica producten en voert iedere behandeling in rust uit. Kom langs en geniet! U zult de salon ontspannen en met vernieuwde energie verlaten. 

schoonheidssalon-dongen

Heerlijk genieten en zichtbare huidverbetering met onze gezichtsbehandelingen

Naast permanente make-up en ontspannende gezichtsbehandelingen biedt Easy Beauty enkele specialistische behandelingen voor het gelaat, zoals fruitzuur peelings, bindweefselmassages en acne behandelingen. Meer informatie over de huidverbeterende behandelingen en ontspannende gezichtsbehandelingen.
De schoonheidsspecialiste weet tevens raad met ontsierende plekjes. De Tele Gone behandeling maakt korte metten met couperose, bloedblaasjes, wratjes, steelwratjes of pigmentvlekken.