Schoonheidssalon

Schoonheidssalon ‘s Gravenmoer

Hartelijk welkom bij schoonheidssalon Easy Beauty. Onze schoonheidssalon in ’s Gravenmoer is gelegen in het centrum. U kunt gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. Onze cliënten komen uit de gehele regio, van Dongen tot Tilburg, van Oosterhout tot Breda, van Raamsdonksveer tot Waspik.

Ons motto is hoge kwaliteit en resultaat bieden voor een betaalbare prijs. Uw schoonheidsspecialiste Isabella werkt met de beste apparatuur en topmerken zoals Medik8, Medex, Malu Wilz en Anastasia Beverly Hills.

 

Maak een afspraak voor een behandeling!

 

Huidverbeterende behandelingen

Onze specialiste heeft een aantal schoonheidsbehandelingen samengesteld, maar u bent bij ons ook altijd welkom voor een kleine behandeling zoals epileren of harsen.

Daarnaast bieden we huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan, zoals bindweefselmassage, fruitzuurpeelings, de behandeling van acne en het behandelen van ontsierende huid oneffenheden (couperose, bloedblaasjes, wratjes, steelwratjes en pigmentvlekken). Ook zijn wij gespecialiseerd in visagie.

 

Schoonheidsspecialiste met ervaring

U kunt dus voor vele soorten schoonheidsbehandelingen bij ons terecht! Wilt u een heerlijke ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling, of bent u juist op zoek naar een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen? Dan bent u bij Easy Beauty, schoonheidssalon in ’s Gravenmoer, aan het juiste adres!

Heeft u een feestje en wilt u een mooie make-up? Ook dan bent u in goede handen bij onze schoonheidsspecialiste. Heeft u nog vragen over een van onze behandelingen? Neem dan gerust even contact met ons op, wij staan u graag te woord.

 

Anastasia