Schoonheidssalon

slider

Schoonheidssalon 

Hartelijk welkom bij schoonheidssalon Easy Beauty. Onze schoonheidssalon ligt in het centrum van ’s Gravenmoer, nabij Dongen en Waspik. In onze salon bieden wij naast kwaliteit ook betaalbare beauty aan. Uw schoonheidsspecialiste werkt met de beste apparatuur en topmerken zoals La Vivana, Medex en Anastasia Beverly Hills.

Wij hebben een aantal schoonheidsbehandelingen samengesteld, maar u bent bij ons ook altijd welkom voor een kleine behandeling zoals epileren of harsen. Daarnaast bieden we huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan, zoals bindweefselmassage, fruitzuurpeelings, de behandeling van acne en het behandelen van ontsierende huidoneffenheden (couperose, bloedblaasjes, wratjes, steelwratjes en pigmentvlekken). Ook zijn wij gespecialiseerd in visagie.

Schoonheidsspecialiste 's Gravenmoer

Schoonheidsspecialiste voor huidverbeterende behandelingen

U kunt dus voor vele soorten schoonheidsbehandelingen bij ons terecht! Wilt u een heerlijke ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling, of bent u juist op zoek naar een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen? Dan bent u bij schoonheidssalon Easy Beauty in ’s Gravenmoer aan het juiste adres! Heeft u een feestje en wilt u een stralende make-up en een mooie gebruinde huid? Ook dan bent u in goede handen bij onze schoonheidsspecialiste.

Heeft u nog vragen over een van onze behandelingen? Neem dan gerust even contact met ons op, wij staan u graag te woord.

La Vivana

Medex

Anastasia