Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

 

Bindweefselmassage Medex (ca. 60 minuten) €65,- : kuur 5 behandelingen €295,-

of

Bindweefselmassage Medik8 (ca. 60 minuten) €75,- : kuur 5 behandelingen €345,-

Een bindweefselmassage is een stevige massage die in vele opzichten de huid verbetert en stimuleert. Door middel van bindweefselmassage stimuleer je de doorbloeding van de huid, dit zorgt voor een verhoogde toevoer van voedingsstoffen en zuurstof. De massage zorgt voor versteviging van het bindweefsel in de huid en zorgt ook voor de aanmaak van nieuw collageen, dit is een belangrijke stof voor de stevigheid en het volume van de huid. Daarnaast stimuleert het de celdeling en de opname van werkstoffen uit producten. De huid wordt egaler en de huidconditie verbetert.

Bindweefselmassage is een goede behandeling bij huidveroudering en (acne)littekens, maar ook als preventieve behandeling voor huidveroudering is het een topbehandeling. De behandeling bestaat uit reinigen, peeling, bindweefselmassage, masker, serum en dag- of nachtcrème. Wij adviseren deze behandeling in kuurverband te doen en deze daarna periodiek te herhalen. Je kunt de behandeling ook los doen om de huid een goede ‘boost’ te geven.

 

Fruitzuurpeeling (ca. 30 minuten) €49,- : kuur 5 behandelingen €225,-

Deze 30% fruitzuurbehandeling is zeer geschikt om rimpeltjes, pigmentvlekken, littekens, oneffenheden, een doffe huid of acne(littekens) te behandelen. Ook is het een goede behandeling die huidveroudering preventief uitstelt. De fruitzuurpeeling wordt afgestemd op uw persoonlijke huidtype. Door de fruitzuren wordt de huid verdund en sterk vernieuwd. De collageen aanmaak wordt gestimuleerd en de vochtigheidsgraad verbetert. Na deze behandeling zal uw huid er gezonder, gladder, zachter en soepeler uitzien. De behandeling bestaat uit reinigen, fruitzuurpeeling, neutraliseren en speciale verzorging. Wij adviseren deze behandeling in een kuurverband te doen en deze daarna periodiek te herhalen.

 

Acne behandeling (ca. 60 minuten) €57,-

Deze behandeling is geschikt voor een huid met veel onzuiverheden. De behandeling bestaat uit reinigen, peeling, verwijderen van de onzuiverheden, masker en crème.

 

Tele-Gone behandeling per kwartier €40,-

Met de Tele-Gone behandeling verwijderen we vele soorten ontsierende plekjes zoals couperose, bloedblaasjes, wratjes, steelwratjes en  pigmentvlekken. Deze correcties worden meestal niet door een huisarts of dermatoloog behandeld, omdat er vaak  geen medische noodzaak voor is. Toch kunnen deze plekjes wel erg ontsierend of storend zijn. Deze behandeling heeft geen risico’s of bijwerkingen en u ziet direct resultaat. Deze methode werkt snel en effectief. In veel gevallen bent u in 15 minuten al klaar en definitief verlost van uw storende oneffenheden.

 

Medex serums