Malu Wilz omslagfoto 2

Make-up

Voor het aanbrengen van make-up of voor make-up advies bent u bij onze schoonheidssalon in ’s Gravenmoer aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid kunnen wij een passende make-up bij u aanbrengen. Wilt u het rustig en natuurlijk houden, of mag het wel wat meer glamour uitstralen? Onze visagiste brengt uw make-up helemaal naar uw wensen aan.

Wij werken met het exclusief in schoonheidssalons verkrijgbare merk Malu Wilz: een professioneel, Duits make-up merk van zeer goede kwaliteit en met betaalbare prijzen. Alle producten zijn te koop in onze salon.

Make-up workshops

In onze workshops leer je een mooie make-up aan te brengen bij jezelf. We hebben het tijdens de workshop over verschillende make-up producten, technieken voor het aanbrengen van make-up en over het kiezen van de juiste kleuren. De workshops worden aangepast op ervarenheid en duren ongeveer 3 uur. Ze worden per 2 personen gegeven.

Tip: Naast heel leerzaam is de make-up workshop ook heel gezellig om te doen samen met en vriendin, collega, zus, moeder of dochter en is het heel leuk om cadeau te doen!

DSC_0106 2

Prijzen make-up schoonheidssalon

Dag make-up
Avond/feest make-up
Bruidsmake-up
Make-up workshop
€25,-
€35,-
€85,-
€45,- p.p.

100X25 MALU WILZ Logo