Spray tanning

Spray tanning in ’s Gravenmoer

U wilt graag een mooie, zongebruinde huid, maar u weet ook dat de zon en zonnebank slecht voor uw huid is. Het veroudert de huid en kan pigmentvlekken en huidkanker veroorzaken. Dé oplossing voor een mooie, natuurlijke en veilige bruine kleur is spray tanning. Voor uw gewenste bruine kleur kunt u terecht in onze salon in ‘s Gravenmoer, nabij Dongen. U heeft slechts één behandeling van enkele minuten nodig. U hoeft dus niet uw kleur op te bouwen zoals dat met de zon en zonnebank wel moet. Ook hoeft u niet bang te zijn voor een onnatuurlijk resultaat. Tegenwoordig is de technologie van spray tanning zo ver, dat uw spray tan kleur niet van een door de zon gebruinde huid te onderscheiden is. Spray tanning is 100% veilig voor uw huid en is een zeer goed alternatief voor de zon of zonnebank. Ook als u op vakantie gaat of een speciale gelegenheid of een feest heeft is spray tanning ideaal. Wat u wel moet onthouden, is dat spray tan géén bescherming biedt tegen de zon.

Spray tan, hoe werkt het precies?
Dihydroxyacetone (DHA) is de stof in spray tan die voor uw bruine kleur zorgt. Deze stof wordt gewonnen uit suikerriet. Op de huid gaat DHA een reactie aan met de proteïnen en aminozuren in de bovenste huidlaag, door deze reactie krijgt uw huid een mooie, bruine kleur. De kleur die je direct na de behandeling ziet is nog niet de echte kleur, dit is een kleur zodat de tanning professional kan zien of de spray tan egaal aangebracht is. Uw uiteindelijke kleur ziet u pas na 8 tot 10 uur, dit is de tijd die DHA nodig heeft om zich volledig te ontwikkelen. Als u na 8 tot 10 uur doucht, ziet u de werkelijke kleur. Deze kleur is alsof u heerlijk op vakantie bent geweest naar een zonnig land en past zich helemaal aan op uw eigen, natuurlijke huidskleur. Ook hebben wij keuze uit verschillende percentages DHA. Zo hebben wij voor elke huidskleur (van licht tot donker) een passende match. Ook gebruiken wij in de wintermaanden een lager percentage dan in de zomermaanden, dit zorgt voor het meest natuurlijke resultaat.
Na uw spray tan behandeling heeft u gemiddeld een week plezier van uw bruine kleur. Hoe lang u plezier heeft van uw kleur hangt af van verschillende factoren, zoals huidverzorging, levensstijl en een scrub voorafgaand aan uw behandeling. Ook zijn er bepaalde producten die er voor zorgen dat u langer plezier heeft van uw spray tan.

Waar moet u rekening mee houden voor de Spray tan behandeling?
– Scrub een dag voor de behandeling de lichaamsdelen die de spray tanning behandeling ondergaan (het liefst met scrub handschoentjes);
– Scheer, hars en verf minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling;
– Gebruik geen crème, bodylotion, deodorant of parfum voor de behandeling;
– Draag geen sieraden en draag losse, donkere kleding en draag losse schoenen of neem deze mee.

Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?
– Wacht 8 tot 10 uur met douchen, de tanning heeft deze tijd nodig om zich volledig te ontwikkelen;
– Vermijd transpireren en vocht tijdens de 8 tot 10 uur na de tanning.

Prijzen Spray Tanning

Hele lichaam (of gedeeltelijk)€30,-
Spray tanning logo Sienna-X