wenkbrauwen-hairstrokes

Hairstrokes of mesjestechniek (microblading), voor een natuurlijk resultaat

Een zeer goed alternatief om heel natuurlijke wenkbrauwen te creëren is de hairstrokes techniek. Deze techniek is bij Easy Beauty mogelijk met de permanent make-up apparatuur of door middel van de mesjes techniek (microblading).

Hairstrokes in combinatie met permanente make-up

Het aanbrengen van hairstrokes door middel van een mesje (microblading) is een andere techniek dan het aanbrengen van hairstrokes met permanente make-up (ook wel wenkbrauwen tatoeëren genoemd). Hairstrokes door middel van microblading zijn flinterdunne sneetjes die met een speciaal mesje tussen de eigen haartjes worden aangebracht. Deze worden gevuld met huidvriendelijke pigmenten. De hairstrokes behandeling geeft een heel natuurlijk effect omdat de wenkbrauwen haartje voor haartje worden opgebouwd. U krijgt zo mooie wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn.

De specialiste zal samen met u de meest geschikte methode kiezen. Ook een combinatie van methoden kan mogelijk zijn. Vanzelfsprekend wordt er veel aandacht besteed aan de vorm van de wenkbrauw en de kleurencombinaties.

Mesjestechniek of permanente make-up bij Easy Beauty

Easy Beauty is de salon voor permanente make-up, gelegen nabij Tilburg en Breda.
Veel andere schoonheidssalons permanente make-up erbij doen, Easy Beauty heeft zich hierin volledig gespecialiseerd. Het gezicht achter Easy Beauty is Bettina. Zij heeft niet alleen zeer ruime ervaring met het plaatsen van permanente make-up, maar ook is zij geregeld te vinden op toonaangevende beurzen en in het onderwijs.

De salon is in het bezit van een GGD-vergunning voor optimale hygiëne en werkt met de beste apparatuur. Permanente make-up en hairstrokes is een specialisme van Easy Beauty.

Permanente make-up verwijderen: correcties

Heeft u elders permanente make up laten plaatsen en bent u hierover niet tevreden?
Op het gebied van permanente make-up verwijderen kan onze specialiste u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Permanente make-up verwijderen is onder andere mogelijk met een speciale laser, kleine correcties kunnen vaak ook met onze permanente make-up apparatuur verholpen worden. Onze specialiste staat voor u klaar als u in het verleden ergens een minder geslaagde permanente make-up heeft laten aanbrengen! Voor vragen of afspraken kunt u contact opnemen.